ŠTA JE DRON SNIMIO NA MESTU NESTANKA DANKE (2) U TOKU RAŠČIŠĆAVANJA TERENA: Devojčice nema 120 sati (VIDEO)

3

POTRESAN prizor potrage za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora zabeležen je dronom. Kako se na snimku, koji je juče objavio portal ZA Media, može videti, na terenu su se drugi dan zaredom nalazili bageri koji su istovarivali nagomilano smeće iz dvorišta kuće kod koje je poslednji put devojčica viđena.

Juče su se vozila policije i vatrogasaca spasilaca naizmenično smenjivala, jedni su odlazili, a drugi dolazili, a od Danke ni traga. Kao pojačanje su stigla i dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Timove su činili 18 vatrogasaca-spasilaca sa 5 terenskih vozila i spasilačkim psom.

Policajci su juče takođe razgovarali i sa meštanima Banjskog Polja, koje su tom prilikom legitimisali i pregledali im kuće.

Podsetimo, potraga sa Dankom Ilić (2) ušla je u peti dan. Ni jučerašnja potraga se nije završila slavno, uprkos višečasovnim naporima svih pripadnika MUP-a.

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem “Pronađi me” je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ”pronađime.mup.gov.rs”, devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Izvor: Novosti.rs