ŠTA SE DEŠAVA SA BRANISLAVOM LEČIĆEM?! Morao na TRANSPLANTACIJU, javnost u šoku

1

Tada su svi ostali zatečeni njegovim izgledom jer je u međuvremenu pustio bradu

Branislav Lečić je drastično promenio svoj izgled, a u novom izdanju javnost ga je mogla premijerno videti na promociji knjige Lauševića.

Tada su svi ostali zatečeni njegovim izgledom jer je u međuvremenu pustio bradu.

Iako će ovog leta proslaviti 67. rođendan, Branislav Lečić je za mnoge dame i dalje primer kako muškarac treba da izgleda, pa im je skoro teško da poveruju da je već u godinama kada je seda brada neminovnost.

Podsećamo, pre par godina krenuo je i sa transpalntacijom kose, a tom prilikom je izjavio za Alo:

– Tačno je da sam u klinici „CMG“ krenuo s transplatacijom kose i mogu vam reći da sam za jako kratko vreme prezadovoljan efektom. Izuzetni su profesionalci i nisam se pokajao što sam se odlučio na tako nešto. Imam dosta prijatelja iz javnog života koji su se podvrgli ovakvoj intervenciji i oni su mi živ dokaz da to može da izgleda jako dobro – rekao je za alo poznati glumac i političar i dodaje kako se na ovakav korak odlučio isključivo zbog posla.

– Transplataciju kose sam uradio zato što je počela da mi opada kosa na temenu, a to se na sceni baš vidi. Na primer, ljudi koji sede na galeriji vide „rupu“ na glavi, a ja želim da to sve izgleda lepše. Nisam pristalica lepljenja kose i bilo koje druge metode, tako da je ovo pravi izbor i siguran sam da će lepo izgledati – rekao je Lečić, koji je imai strpljenja za proces čiji bi rezultat trebalo da ga prolepša i podmladi:

– Tek sam krenuo s tim tretmanom, a da bi se postigao željeni efekat, potrebno je nekoliko meseci. Sviđa mi se što se sve to radi s mojom dlakom koja se presađuje, a ne tuđom ili veštačkom. Ovo je fantastična stvar i jedva čekam da vidim ishod – zaključio je bivši ministar kulture.

Da popularni Leka nema predrasude kada su u pitanju ovakve promene, najbolje govori podatak da se krajem prošle godine pojavio na jednom prijemu ofarban u crno.

– Počinjem da radim rijaliti program „Idelan profil“ i reditelj je zahtevao da se ofarbam, a ja sam glumac, pa sam pristao. Znate, ja nemam predrasude, mlad sam u srcu i duši, pa mogu da budem i ćelav i go ako se to zahteva od mene. Nisam se ofarbao da bih se podmladio – rekao je glumac jednom prilikom.

izvor: (espreso.co.rs)

Sponsored Links: