Za doktorku koja je večito kuburila sa blagim viškom kilograma to zvuči kao dobra vest, ali neki se brinu da je možda preterala, te da bi mogla da ugrozi svoje zdravlje. Ali, doktorka valjda zna najbolje

Sponsored Links:

Nada važi za jednu od omiljenih doktorki. Međutim, baš zato ljudi ne znaju da li da čestitaju ili da se zabrinu što je Nada, čini se naglo, smršala i to vidno. Promena se na poznatoj doktorki vidi naročito u licu pa je primetno da je Nada izgubila makar nekoliko kilograma. Za doktorku koja je večito kuburila sa blagim viškom kilograma to zvuči kao dobra vest, ali neki se brinu da je možda preterala, te da bi mogla da ugrozi svoje zdravlje. Ali, doktorka valjda zna najbolje.

Izgled Nade Macure koji je vidno drugačiji primećen je nedavno na zasedanju jednog skupštinskog odbora povodom Dana deteta a Nada kao narodna poslanica bila je deo tog skupa. Upravo tu zabeležena je fotografija na kojoj se vidi nagla promena nam njenom licu.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU ↓

Izgled Nade Macure znao je i u prošlosti da se menja jer je u više navrata uspešno sprovodila svoje dijete, ali nije išla ovako drastično. Jednom je za samo dva mesea izgubila čak deset kilograma a tada je otkrila i tajnu za takav poduhvat.

izvor: (espreso.co.rs)