STRAVIČAN SNIMAK SAOBRAĆAJKE U KOJOJ SU POGINULI DRŽAVLJANIN SRBIJE I MANEKENKA IZ UKRAJINE: Ferari se prepolovio, oni izgoreli

2

Na društvenim mrežama pojavio se snimak strašne nesreće koja se pre više od nedelju dana dogodila u Italiji, u kom su poginuli državljanin Srbije i manekenka iz Ukrajine.

Do nesreće je došlo u nedelju na katolički Uskrs, kada se “ferari GTC4”, u kojem su bili njih dvoje, zakucao u zaštitnu ogradu, prepolovio i zapalio.

Na licu mesta poginuli su Hisni Kestaj (40), di džej sa srpskim državljanstvom i ukrajinska manekenka Ana Krajevska (21).

Na društvenim mrežama sada se pojavio jeziv snimak nesreće. Na njemu se vidi kako prednji deo skupocenog vozila guta vatra, dok je zadnji deo vozila odbačen nekoliko metara dalje.

Na auto-putu su vidljivi tragovi strašne nesreće nakon što se skupoceni automobil prepolovio i zapalio.

Oni su izgoreli na licu mesta kada se u nedelju, na katolički Uskrs, “ferari” zakucao u zaštitnu ogradu, prepolovio i zapalio. Svaka pomoć za njih dvoje stigla je prekasno, a vatrogasci su navodno pet sati pokušavali da izvuku njihova ugljenisana tela.

Mediji pišu da je Ana bila manekenka iz Odese i da su oboje bili stanovnici Švajcarske.

Prema onome što su rekonstruisali istražitelji, njih dvoje su se možda sreli u klubu Sion gde je di-džej puštao muziku noć pre tragične nesreće.

Di džeja je na uskršnji ponedeljak identifikovao njegov brat kojem se ušlo u trag preko kantonalne policije.

Do nesreće je došlo u nedelju oko podneva, a veruje se da je Ferari išao brzinom od 200 kilometara na čas, da je proklizao na vlažnom kolovozu i zakucao se u ogradu.

Sponsored Links:

Međutim, pravi uzrok nesreće tek treba da bude utvrđen.

Udar je bio toliko jak, da se auto prepolovio. Prednji deo se zabio u betonsko saobraćajno ostrvo i potom zapalio, dok je zadnji deo odbačen pedesetak metara dalje.

Izvor: Telegraf.rs/Kurir.rs