SVI ĆETE PLAKATI ZBOG CAKANE, SMRT JE POREMETILA PLANOVE!

1

Popularna pevačica otvorila dušu o velikoj porodičnoj tragediji!

Iako je već preko dvadeset godina u ljubavi sa izabranikom Nešom, pevačicu Dragicu Radosavljević Cakanu sprečile su porodične tragedije da se uda za njega. Još na početku venčali u opštini, planirali su crkveno venčanje, a do njega još uvek nije došlo zbog nepredviđenih životnih okolnosti.

– Ja sam se venčala pre dvadeset godina, ali nisam crkveno i to je tako. Ta priča se vuče još od 2010. godine i izvlači se iz konteksta. Trebalo je da bude venčanje, ali tada se u mojoj porodici dogodilo par nekih tragedija, preminula mi je bratanica, posle toga brat, desile su se vrlo ružne stvari i mi smo to otkazali naravno – rekla je ona u emisiji “Grand Magazin”.

Cakana još uvek ne gubi nadu, pa tako kaže da će se uprkos svemu posle toliko godina Neši uskoro zavetovati na večnu ljubav i pred Bogom.

– Nisam želela i tome ni da razmišljam, to je trebalo da bude ipak porodično, da se venčamo u Gračanici, lepa priča. Nešto se strašno dešavalo u tom periodu, odlazili su moji najdraži. Moja kuma je poželela da mi to uradimo prošle godine i ja sam želela da to završim, međuti, opet se desilo nešto nepredviđeno, ne tako tragično. I tada smo odložili, ali sigurno će se to desiti uskoro – zaključila je Cakana.

Izvor: Republika.rs