Veruje se da problemi sa vratima, na energetskom nivou, otežavaju otvaranje novih mogućnosti

Sponsored Links:

Hodnik je prvo mesto u koje zakoračite kada otvorite vrata svog doma. Bez obzira na to da li je duži ili kraći, širi ili uži, treba da bude uređen minimalistički. Od predsoblja zavisi kakva energija će vladati u vašem domu i zato je, prema Feng šuiju, jako važno kako će biti uređeno.

Ukoliko već niste, vreme je da se rešite nepotrebnih stvari. U moru svega što tamo može da se zatekne, posebno obratite pažnju na pojedine predmete. Ovima nikako nije mesto u hodniku.

1. Razbacana obuća i previše stvari na čiviluku

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

U predsoblju treba da bude što manje stvar. Neuredan prostor donosi negativnu energiju u dom, dok čist i uredan odiše mirom i harmonijom. Cipele na podu i garderoba na čiviluku nikako ne treba da se nađu u predsoblju.

2. Zid kao blokada

Zid blizu vrata u predsoblju je znak negativne energije. Predsoblje, prema Feng šui tehnici, treba da bude bez pregradnih zidova i po mogućstvu što prostranije. Ovo ne znači da treba da srušite zid. Biće sasvim dovoljno i da iskoristite trik sa ogledalom. Sve što treba da uradite jeste da na taj zid okačite ogledalo, tako da reflektuje slobodan prostor. Tako ćete, kada uđete u prostoriju, odmah videti odraz prostora u ogledalu, umesto samog zida. Takođe je važno da se izbegne da se u odrazu ogledala vide ulazna vrata.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

3. Neispravna vrata

Ukoliko se vaša ulazna vrata kvare, škripe ili teško otvaraju, jako je važno da ih popravite. Veruje se da problemi sa vratima, na energetskom nivou, otežavaju otvaranje novih mogućnosti. Uverite se da su vam vrata bez blokada, ogrebotina ili pukotina. Takođe, uklonite sve ono što bi moglo da im oteža otvaranje ili zatvaranje.

izvor: (krstarica.com/espreso.co.rs)