“SVI PRIČAJU DA JE DETE PRODATO” Meštanin Bora o Ilićima: Izneli ŠOKANTNE tvrdnje, otac bio OVAKAV a imali su i OVE PROBLEME

2

Meštanin Bora nije imao lepe reči za porodicu Ilić.

Ekipa portala Republika i danas je u Boru, gde sa lica mesta, o nestaloj Danki Ilić (2) dobijamo najnovije informacije iz minuta u minut.

Kako se poraga svakodnevno seli sa mesta na mesto, prema poslednjim informacijama, sve snage, kao i helikopteri trenutno se nalaze na potezu kod Borskog jezera.

Podsetimo, dva helikoptera u službi Ministarstva unutrašnjih poslova trenutno sa niske visine obilaze područje na kojem je prijavljen nestanak dvogodišnje devojčice Danke Ilić, kao i obližnju šumu.

U blizini Borskog jezera, reporterka Republike, razgovarala je sa meštaninom (puno ime i prezime poznato redakciji) o porodici Ilić.

– Dankinom oocu je nadimak Šmrka. Imali su teških finansijskih problema. Živeli su u tom malom stančiću u Boru. Svi mi po gradu mislimo da je dete prodala, da bi se izbavili iz finansijske rupe – kaže mladić Ivan N.

Kako kaže Dankin otac je bio u dugovima do guše.

– Van pameti mi je da su takvi monstrumi, ali svi već po gradu pričaju da se dete prodalo – dodaje on.

Sagovornik Republike dodao je i da je Dankin otac imao problema sa agresijom, kao i to da je bio problematičan.

– Majka je bila sa svima, tako se priča – naveo je sagovornik za kraj razgovora.

Podsetimo, prema nekim od poslednjih informacija, vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sponsored Links:

Sistem “Pronađi me” je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ”pronadjime.mup.gov.rs”, devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Izvor: Republika.rs