TANJA SAVIĆ PRVI PUT O GUBITKU DETETA: ”Živ čovek svašta preživi, trudim se da budem pozitivna”

2

Poznata pevačica 2017.godine otvorila je dušu i otkrila kako se oseća nakon saznanja da je izgubila bebu koju je godinama unazad priželjkivala

Od trenutka kada je sa članovima svoje porodice stigla iz daleke Australije, pevačica Tanja Savić vratila se radnim obavezama, a uoči jednog nastupa u srpskoj prestonici sastala se sa ekipom “Premijere” i odmah podelila utiske sa odmora.

– Bilo je, zaista, divno i baš sam se odmorila. Čim sam došla u Beograd, to je haos – posao, kuća… – rekla je Tanja i dodala da je ponosna na svoje sinove Maksima i Đorđa, koji perfektno govore i engleski i srpski jezik, budući da se školuju u jednoj inostranoj obrazovnoj ustanovi.

Nakon što je pohvalila svoje sinove, folk pevačica izrazila je žaljenje zbog toga što ona u najranijem detinjstvu nije imala adekvatne uslove za školovanje i progovorila o velikom gubitku koju ju je zadesio.

– Meni je žao što ja nisam baš, kao mala, imala takve uslove da učim engleski, pa sam učila skoro. Sad uz decu učim i završavam. Puno razumem, ali da progovorim, to mi teško ide – priznala je Tanja.

Tanja već dugo mašta da dobije treće dete, pa ju je veoma obradovala informacija da je u blagoslovenom stanju. Ipak, sreća nije dugo trajala – pevačica je imala spontani pobačaj, a po prvi put o gubitku bebe progovorila je u emisiji “Premijera”.

– Ne bih sad da pravim veliku pompu oko toga. Živ sam čovek, živ čovek svašta preživi. Mislim da je najbitnije da ostanete normalni i pribrani u svakom trenutku, bilo da je pozitivan ili negativan. Ja se uvek trudim da budem pozitivna – izjavila je Tanja.

Izvor: Espreso.co.rs