Zanima me, naravno, u nekom normalnom odnosu. Onda su tu muškarci koji su spremni na sve, ali nisu za mene – rekla je Juhart

Sponsored Links:

Pevačica Alina Juhart gostovala je u jednoj emisiji gde je ispričala koliko je teško u njenom slučaju naći partnera koji je razume.

– Mnogi muškarci su hteli da dođu sa mnom u kontakt. Polovina njih žele seksualni aspekt koji mene ne zanima. U stvari ne polovina, nego 75 posto, a to mene ne zanima, jer ja poštujem svoje telo i svoje vrednosti. Nikog ne osuđujem, ali to je granica koju ja postavljam. Zanima me, naravno, u nekom normalnom odnosu. Onda su tu muškarci koji su spremni na sve, ali nisu za mene – rekla je Juhart.

– Moje je poslednje iskusvo bilo sa dečkom koji je imao 99 posto svga što sam ja htela, ali nije imao taj 1 posto koji je najvažniji, a to je da izađe sa mnom u javnost. Mislim da pored mene treba da hoda muškarac koji će biti preponosan na mene i na kojega ću ja biti preponosna – kaže Alina i dodaje da će po njenoj proceni još dugo čekati na onog pravog.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

– Duže vreme će trebati da pronađem pravu osobu. Meni brat često kaže, e da mi je da upoznam tog tvog, šta će on sve da bude! Ljubav iskrenost, sloboda i mir su osnove za svaki odnos pa tako i za partnerski. U ovom trenu živim kao srećna i ostvarena žena i želim da tako i ostane u partnerskom odnosu.

Na pitanje da li trenutno postoji neko poseban Alina je odgovorila da postoji!

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

– On ima taj 1 posto koji je presudan, ali na ostalim procentima moramo da radimo – rekla je pevačica uz smeh.

izvor: (pink.rs/espreso.co.rs)