Prva supruga Žike Jakšića nikada se nije eksponirala u javnosti

Sponsored Links:

Voditelj, kompozitor i producent Žika Jakšić privatni život nikada nije preterano eksponirao u javnosti, ali je poznato da iza sebe ima dva braka.

O zajednici sa nekadašnjom voditeljkom Dajanom Paunović uglavnom je sve ispričano, dok se o prvoj supruzi Snežani gotovo ništa ne zna.

Poznato je da su Snežana i Žika u braku dobili sina Andriju, koji se nedavno oženio, kao i da su posle razvoda ostali u dobrim odnosima, ali ne i kako Jakšićeva bivša supruga izgleda.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Na društvenim mrežama nedavno se pojavilo nekoliko Snežaninih fotografija koje svedoče da je sušta suprotnost Žikinoj drugoj ženi Dajani. Crna je i nije javna ličnost, a sebe je pronašla u svetu kozmetike.

Prva supruga Žike Jakšića izvela je sina na pravi put

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Iako su se davno razveli, Snežana i Žika ostali su u prijateljskim odnosima, prate se na Instagramu, a on joj je više puta javno zahvalio što brine o njihovom sinu Andriji, koji živi u Nemačkoj i radi kao enolog.

– Nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji – ispričao je svojevremeno voditelj emisije “Nikad nije kasno”.

izvor: (hellomagazin.rs/espreso.co.rs)