UKRALI JOJ BEBU 3 DANA NAKON ROĐENJA: Kada je upoznala ćerkinu drugaricu nakon 18 godina, doživela je šok (VIDEO)

549

Najgora noćna mora zadesila je jednu majku kada su joj ukrali bebu iz porodilišta. Međutim, ona se nije predala, tražila je dok je nije našla.

Selest Nurs iz Južnoafričke Republike suočila se u utorak na sudu sa ženom koja joj je pre 19 godina otela ćerku Zefani.

Ispričala je sudu kako je ležala u bolničkom krevetu tri dana nakon carskog reza. U sobu je ušla žena odevena kao medicinska sestra. Beba je plakala, pa je žena pitala Selest da li je može uzeti.

Selest je potvrdila da može. Kasnije je u sobu ušla prava medicinska sestra i pitala je gde joj je ćerka. Šokirana Selest je zajedno sa medicinskom sestrom pretražila celu bolnicu. Bebu nisu našle. Bilo je to 1997. godine.

Selest je u međuvremenu rodila troje dece. Razvela se, pobedila rak i opet se udala. Zefani nije nikada zaboravila. Tražila ju je i svake godine je slavila njen rođendan.

Godine 2009. primila je poziv. Žena je tražila da joj da 33.000 dolara za informaciju o Zefani. Selest je dogovorila sastanak sa ženom i o svemu obavestila policiju. Ali žena koja je zvala nikada nije došla na sastanak.

„Nikada nisam izgubila nadu. Znala sam da je moje dete tamo negde i da ću ga naći i da će se vratiti kući“, rekla je Selest 2010. godine.

Njena ćerka Kasidi išla je u školu sa devojkom koja joj je bila slična. Postale su i najbolje prijateljice. Čak su i stanovale u blizini. Selest je posumnjala da bi ta devojka mogla da bude njena Zefani.

Devojku su pozvali na ručak i pitali je kada je rođena. Selset je istraživala i kada je prikupila dovoljno podataka o devojci obratila se vlastima i tražila je DNK test koji je prošle godine pokazao da je devojka zaista Zefani.

Žena koja se brinula o devojci sada je na sudu. Ona tvrdi da je usvojila ćerku, jer nije mogla da zatrudni. Rekla je i da su joj tokom usvajanja rekli da se majka odrekla ćerke.

Ali vlasti ženu (50), čije ime nisu rekli zbog pravnih razloga, sumnjiče da je otela Zefani iz bolnice, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sponsored Links: