”UMRLA JE” OVO JE NAJVEĆI UDARAC ZA NJENU PORODICU: Na žalost desila se smrt, TUGA je ogromna!

2

Pevačica Zorica Brunclik pretrpela je veliki udarac kada je izgubila najvažiniju osobu u životu, mamu, a sada je prvi put otvorila dušu i otkrila sve o tome.

Ona je sada iznela detalje privatnog života, i priznala šta joj je bilo najteže. Bruclikova je i dodala kako je uspela da se izbori sa lošim trenucima koji su je zadesili.

– Godine me ništa nisu naučile, stekla sam određenu dozu mudrosti, ali nedovoljnu. Progovorila bih na onu stvar nekad da mogu, a s godinama sam naučila da to ne treba – rekla je ona u emisiji “Premijera – Vikend Specijal” i dodala:

– Ne postavljam sebi visoke standarde, i nemam megalomanske želje da bih bila razočarana. Nikada ne bih odustala od muzike, ona je deo mene. Bilo je mnogo teških godina, kada mi je mama umrla u 51. godini. To je najveći prvi udarac u mom životu. Ode neko najvažniji u tvom životu, tek tako, mlad… Bilo je mnogo situacija koje sam zahvaljujući porodici prevazišla. Što se poslovnih godina tiče, kao i kod svih. Miroljub i ja odavno biramo gde ćemo i šta ćemo da radimo. Mi smo u godinama kad nema potrebe po bilo koju cenu raditi nešto. Biramo gde ćemo, s kim ćemo, kako ćemo i koliko ćemo – zaključila je Zorica Brunclik.

Izvor: Pulsonline.rs