Znao sam da se nešto dešava, jer ona ne šalje takve poruke i znao sam da to nije normalno za nju

Sponsored Links:

Jednu Engleskinuju su muž i bolničari morali da vraćaju u život neverovatnih trideset puta nakon što je u noćnom izlasku neko ubo špricem.

Temi-Mišel Edvards (25), kolabirala je u svom prvom noćnom izlasku sa najboljom prijateljicom Liz Foset (20), od kada je 13. avgusta rodila sina Džejmsa, piše Dejli star.

Ona se seća samo da je popila nekoliko pića i pored toga pila samo vodu, pre nego što se probudila u bolnici u Lankaširu sledećeg dana u 6 ujutro. Tada se ispostavilo da su je u klubu uboli iglom u ruku, posle čega se prosto obeznanila. Dok joj se stanje pogoršavalo slala je mužu nerazumljive poruke, pa je on odlučio da dođe po nju.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU ↓

Džejms (27) ju je pronašao onesvešćenu ispred kluba u Lankasteru i požurio da je odvede kući. On je lokalnim medijima rekao je da je morao da zaustavi auto da bi reanimirao svoju “beživotnu” suprugu oko šest puta, i još 10 kada su stigli kući.

– Znao sam da se nešto dešava, jer ona ne šalje takve poruke i znao sam da to nije normalno za nju. Došao sam u klub i Liz je govorila da sam sada potreban Temi. Mislio da će biti samo pijana, uopšte nisam mislio da je drogirana. Temi je sedela na stolici kao leš. Zgrabio sam je, bilo je kao da vučem mrtvo telo – kazao je muž.

Dok su se vozili kući, Džejms kaže da je mislio da joj je samo muka jer se gušila i prestajala da diše.

– Bila je beživotna. Svaki put kada smo ulazili u krivinu, lomila je vrat, izgledalo je kao da će joj glava pasti sa ramena. Dok smo išli kući, reanimirao sam je oko šest puta. Stajao sam pored lavaboa i reanimirao sam je još 10 puta. Potom smo pozvali Hitnu pomoć, jer samo to možete da uradite kada niste bolničar. Ona ​​je bukvalno umrla ispred mene – prisetio se Džejms.

Policija je tada stigla u kuću, a policajac ju je zatim ponovo reanimirao pre nego što se pojavila Hitna pomoć. Lekari su koristili defibrilator na, a zatim su nastavili sa ručnom masažom srca.

Dok je bila u bolnici, počela je da se vraća u život, ali njen mozak još uvek nije radio u potpunosti. U 6 ujutro su je otpustili i rekli da je “100% neko drogirao”.

Nedelju dana kasnije, Temi i dalje ima bolove u grudima nakon što su je oživljavali oko 30 puta i oseća se jako umorno. Džejms je incident opisao kao “traumatičan”, ali mu je neverovatno da je njegova žena dobro.

– Toliko je olakšanje što je živa, presrećan sam. Bila bi najgora stvar na svetu da joj se nešto dogodilo – rekao je on.

Noćni klub se oglasio saopštenjem u kojem su naveli da su ponudili ženi vodu i stolicu kada su videli da joj nije dobro i čekali da je muž odvede kući. Dodali su da vrše pretrese na ulazu i nude pokrivače za piće svima koji to žele.

Sponsored Links:

izvor: (Daily star/espreso.co.rs)