VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2024: Obeležiće ga retrogradni Merkur, ali neće pomrsiti konce svima

790

Pročitajte mesečni horoskop za april 2024. godine i saznajte šta vam zvezde spremaju

Pročitajte mesečni horoskop za april 2024. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje.

OVAN

Posao

Mesečni horoskop za april 2024. godine kaže da sezona pomračenja može da rezultira finansijskim prevarama i velikim bogatstvom. Sve zavisi od vaših navika. Ovo vreme se zove karmičko, ali će vam dati šansu da promenite svoj život nabolje. Pokušajte da se pridržavate svog budžeta. Sredinom meseca vas čeka sjajno iznenađenje na poslu!

LJubav

Energije vatre su jače nego ikad, pa ako želite strasnu ljubav, sada je vreme za akciju. Ažurirajte svoje profile na društvenim mrežama i 8. aprila, tokom mladog Meseca i pomračenja Sunca u vašem znaku, ne sedite kod kuće. Očekuju vas zanimljiva poznanstva. Ovnovima koji su već upoznali svoju ljubav, Pun Mesec u Škorpiji 24. aprila pomoći će da analiziraju svoje odnose i sagledaju razloge za neke propuste. Ovo je odlična prilika da dobijete ono što želite u ljubavi.

Zdravlje

Obratite pažnju na mentalno zdravlje. Odmarajte se, meditirajte i odredite prioritete.

BIK

Posao

Jupiter, planeta ekspanzije, vrlo brzo će preći iz vašeg znaka u znak Blizanaca, što znači da bi konačno trebalo da pokušate da povećate svoje finansije. Možda imate nove ideje ili već dugo razmišljate o obuci koja će vam omogućiti da se kvalifikujete za veću zaradu? Dobro razmislite, konsultujte se sa iskusnim ljudima i ako su rizici opravdani, krenite u akciju!

LJubav

Sponsored Links:

Venera prelazi u vaš znak 29. aprila 2024, ali toliko ćete biti zaokupljeni komunikacijom sa prijateljima da vas uopšte neće privlačiti sastanci. Umesto da se sklanjate od osoba kojima ste zapali za oko, pozovite ih na društvena okupljanja. Što više ljudi, to bolje! Ukoliko ste već u srećnoj vezi, dolazi najlepše doba godine!

Zdravlje

Jačajte imunitet i čuvajte se prehlade. Mogući problemi sa alergijom.

BLIZANCI

Posao

Tokom pomračenja, od 25. marta do 8. aprila, može da vas obuzme razočaranje u vaš poslovni projekat ili osećaj neispunjenosti. To će dovesti do želje za promenom posla. Mesečni horoskop za april 2024. godine vas savetuje da sačekate 25. april, kada se vaša vladajuća planeta vrati u direktno kretanje. Razmislite o odluci ponovo i, ako joj ostanete verni, reagujte!

LJubav

U aprilu pokažite svoju opuštenu, društvenu i avanturističku stranu. Vaša spontanost je ta koja će privući pravu osobu za vas. Blizanci koji su već pronašli svoju srodnu dušu, sada bi trebalo da se vode mantrom “razmisli dvaput pre nego što progovoriš”. To je zato što je Merkur, vaša vladajuća planeta, u retrogradnom stanju skoro ceo april, što znači da komunikacija može da bude narušena. Pokušajte da izbegavate svađe.

Zdravlje

Sponsored Links:

Pronađite hobi koji će vas osloboditi stresa zbog retrogradnog Merkura.

RAK

Posao

Sponsored Links:

Stvari koje su van vaše kontrole, bilo da se radi o skoku cena ili troškovima za iznenada pokvarene kućne aparate, “pojedu” većinu vašeg budžeta. Ipak, kada planeta Merkur izađe iz retrogradnog stanja na kraju meseca, moći ćete da vratite svoje finansije u red. I ne samo to, moći ćete da priuštite lepu kupovinu. Odličan mesec za saradnju sa strancima!

LJubav

Ako sretnete nekoga i osetite iskru, ne propustite priliku da ga pozovete na sastanak. Energije Ovna u aprilu poziva na odlučnost, a tada se događa uspeh. Srećno zaljubljeni Rakovi bi trebalo da iskoriste energiju punog Meseca u Škorpiji 24. aprila da razjasne svoje namere. Škorpija podstiče duboke razgovore, diskusiju o problemima i pomirenje nakon dugotrajnih svađa.

Zdravlje

Mogući problemi sa nesanicom, uvedite fizičku aktivnost.

LAV

Posao

Mesečni horoskop za april 2024. godine kaže da je period retrogradnog Merkura od 1. do 25. aprila rizičan po pitanju spontanog trošenja, a Lavovi koji su navikli da prave velike gestove i ne brinu o finansijama, u ovom trenutku treba posebno da prate svoje troškove i prihode. Ipak, ovo je dobar trenutak da sebi postavite nova finansijska pravila.

LJubav

Osećaćete se posebno privlačno i samouvereno ovog meseca zahvaljujući Veneri u vatrenom Ovnu. Ipak, vaša iskrenost može da iznenadi druge. Pokušajte da što preciznije izrazite svoje misli kako ne biste bili pogrešno shvaćeni. Odlično vreme za zauzete Lavove, preispitajte odluke i razvijte korisne navike poput međusobnog davanja komplimenata.

Zdravlje

Moguće povrede, vodite računa prilikom vežbanja.

DEVICA

Posao

Dok je Merkur, vaša vladajuća planeta, retrogradna, smanjuju se šanse za finansijski rast, iako izuzetak mogu da budu otplaćeni dugovi. Sve pregovore oko bonusa i povećanja plate bolje je da odložite za period posle 25. aprila. Na kraju meseca imaćete priliku da pokažete sve svoje veštine.

LJubav

April je savršeno vreme da razgovarate o svojim osećanjima, jer vam energija Ovna daje hrabrost i odlučnost. Pozovite osobu koja vam se dopada! Ne sedite kod kuće, jer su velike šanse da upoznate nekoga ko je posebno zanimljiv. Device koje su već srećne u ljubavi,, moraće da razgovaraju o finansijskim pitanjima sa svojim partnerom.

Zdravlje

Bez tegoba, zdravlje će biti dobro.

Izvor: Mondo.rs