VODITELJ POKAZAO PRAVU FOTOGRAFIJU NESTALE DANKE: Jedan detalj ledi krv u žilama, roditelji će ovo morati da objasne!

8

Vest o nestaloj devojčici Danki Ilić uzburkala je javnost, a voditelj je zapazio detalj, koji će dodatno šokirati.

U toku je peti dan potrage za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, koja je nestala u Banjskom polju u utorak oko 13 časova, a novih tragova i dalje nema. Međutim, na društvenim mrežama redovno osvanjuju nove teorije koje se tiču njenog nestanka, a sada se ovim povodom oglasio i voditelj Osman Karić, koji je izneo svoju teoriju, pa objasnio detalj sa fotografije, koji mu je zapao za oko.

– Na prvi pogled, rekao bi čovek spontana slika devojčice – napisao je Osman, pa dodao novu fotografiju.

– Već na drugi pogled, ako se malo udubimo u fotografiju, nije baš tako. Pitanje je zašto je majka imala baš potrebu da slika devojčicu na tom mestu. Par trenutaka kasnije, brata nema u kadru, devojčica pravi korak napred, naslanja glavu na istu onu grančicu sa prethodne slike, koja je bila par santimetara dalje – objasnio je Osman Karić.

Podsećanja radi, Danka Ilić (2) nestala je u utorak. Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog polja do grada Bora, i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Izvor: Republika.rs