VODITELJKI USRED PROGRAMA ISPALE GRUDI, A ONDA SE GLEDALAC ZABLENUO U OVAJ DETALJ PA VRISNUO: “Au koliko je” (FOTO)

101

On pokazuje voditeljku u veoma “jeftinoj” haljini, a samo momenat kasnije svi su bili u prilici da vide njenu dojku

Marika Fruscio, koja je poznata po svom provokativnom oblačenju, vodila je emisiju kada joj se otkačio gornji deo haljine.

Jedna italijanska voditeljka imala je veliku nezgodu sa svojom garderobom, kada su joj grudi ispale iz haljine tokom prenosa uzivo na televiziji.

Marika Fruscio, koja je poznata po svom provokativnom oblačenju, vodila je emisiju kada joj se otkačio gornji deo haljine.

Snimak koji je postavljen na You Tube pre četiri godine, ponovo je postao popularan. On pokazuje voditeljku u veoma “jeftinoj” haljini, a samo momenat kasnije svi su bili u prilici da vide njenu dojku.

To se dogodilo kada se naslonila tokom debate sa svojim sagovornicima. Kada je shvatila šta se dogodilo momentalno je pokrila svoj dekolte.

Čak se i gledalac zagledao u bradavicu, pa je vrisnuo: “Au kolika je”.

Inače, Marika Fruscio je italijanska manekenka, TV zvezda i uticajnica je na društvenim medijima sa preko 801 hiljada pratilaca na Instagramu pod korisničkim imenom marikafruscio10. Marika Fruscio deli svakodnevni način života, rutinske fotografije i priče preko Instagrama, Tvitera, Facebooka.

Marika Fruscio je rođena 3. januara 1979. godine u Milanu, Italija. Njena starost je 43 godine. Njen horoskopski znak je Jarac.

Odgajali su je roditelji. Ona do sada nije otkrila identitet oca i majke. Trenutno je njena veza veoma jaka bez ikakvih znakova poremećaja ili problema. Ona pokazuje svoju posvećenost svojoj vezi i živi dobrim privatnim životom.

izvor: (espreso.co.rs)

Sponsored Links: