Nigde nije navedeno koliko je daleko otišlo pri tokom “razmene nežnosti”, ali je zato žena koja je svedočila o incidentu u meksičkom Mentereju korisnicima TikToka objasnila da je projekcija prekinuta na zahtev jedne uzrujane gospođe

Sponsored Links:

Možda je samo bilo do mraka biskopske dvorane, možda do radnje u filmu, ali jedan par je pre neki dan navodno bio toliko neprimeren tokom projekcije „Avatara: Put vode“ da je osoblje moralo da upali svetla i isprati ih iz dvorane.

Nigde nije navedeno koliko je daleko otišlo pri tokom “razmene nežnosti”, ali je zato žena koja je svedočila o incidentu u meksičkom Mentereju korisnicima TikToka objasnila da je projekcija prekinuta na zahtev jedne uzrujane gospođe.

– Gospođa je prijavila osoblju da je jedan gej par preterao u ispoljavanju strasti, pa je nastup prekinut sve dok mladi ne napuste salu – napisala je devojka po imenu Kasandra i dodala da su se optuženi pred zaposlenima biskopa izjasnili da nisu krivi.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:
@cassrrz #cine #parejas #queoso ♬ sonido original – Casandra✨

– Zaposleni u bioskopu su na kraju mladićima poklonili nove karte i rekli im da dođu još koji dan da pogledaju film do kraja – dodala je autorka snimka koji je već prikupio 15 miliona pregleda.

izvor: (objektiv.rs/espreso.co.rs)