Izgled Žarka Lauševića tema je o kojoj se već neko vreme piše

Sigurno da je pored talenta za glumu izgled Žarka Lauševića svojevremeno bio jedan od glavnih aduta popularnog glumca.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Dame čitave bivše Jugoslavije ludele su za zgodnim Cetinjaninom, koji je u jeku najveće popularnosti bio prinuđen da napusti Balkan i sa porodicom se preseli u Ameriku.

Svim mogućim zanatima Žarko se u obećanoj zemlji bavio, po povratku je tvrdio da je bio čak i moler, a sva prethodna dešavanja u njegovom životu, ubistvo, boravak u zatvoru, beg, strah za najmilije neosporno su ostavili traga kako na njegovo mentalno stanje, njegov duh, tako i na izgled.

Ono što je ostalo nepromenjeno to je glumački talenat kojim Žarko još uvek vrlo spretno vlada, a nove serije “Državni službenik”, “Vreme smrti”, “Kalkanski krugovi” tome svedoče.

Gotovo sve na sebi tokom godina Žarko je korigovao, ili su to pak učinili život i prepreke koje je spretno preskakao, sve osim izvedbe prema kojoj malo ko može da ostane ravnodušan.

Ipak, to nije ono o čemu se u poslednje vreme najviše po medijima piše. Novi izgled Žarka Lauševića dospeo je u fokus a sve zbog jedne fotografije.

Naime, dramski umetnik nedavno je uslikan u iscepanoj, izgužvanoj košulji, sede kose, a moglo bi se reći i da je dosta smršao što je izazvalo zabrinutost kod njegovih fanova.

Nema ko se nakon te jedne slike nije zapitao šta to Žarka muči i da li je zdravstveno kod njega sve u redu.

Od toga trena svi šalju podršku umetniku i podstrek da nastavi da na sceni i pred kamerama daje celog sebe svojoj publici.

izvor: (espreso.co.rs)

Sponsored Links: