ZBOG NJENE SMRTI SVI ĆETE PLAKATI: Ogromna tragedija Nade Topčagić

2685

Nije joj uvek bilo lako

Nada Topčagić u javnosti je često nasmejana i dobro raspoložena, ali tokom života je bilo trenutaka kada nije bilo prostora za to. Meštani sela Tarevci iz Republike Srpske odakle pevačica potiče su ispričali nepoznate detalje iz njenog života. Tako je, između ostalog, njen zet rekao i kako su njegova žena i Nada imale još jednu sestru.

– Njih su tri sestre, najmlađa Nadina sestra od žene moje je umrla u izbeglištu u Austriji. Njena ćerka je živela sa babom, sa Nadinom mamom… Ovde su živele njih dve. Ja sam otvorio račun, slao pare iz Nemačke, a oni su radili tu – pričao je Nadin zet.

“Ubijen je od onih koji ga ne bi trebalo ubiti”
Jedan komšija je rekao kako je Nadin bratanac, koji se bavio muzikom, takođe izgubio život u ratu.

– Ta familija je bila dobra, od brata sin je bio isto dobar pevač, bio je u kulturno umetničkom društvu, tu je pevao, ali kada se zaratilo onda je tamo ubijen, baš na liniji gde je bio, od onih koji ga ne bi trebali ubiti. Baš sam se toga setio pre jedno sat i po, valjda je to božije davanje, znam ga dobro on je dobar dečak bio – rekao je sused i zaključio:

– Bio je i dobar radnik, oni su imali poljoprivredno dobro, ali baš se sećam kada je ubijen… To je tako, život je škola, život je… Nadu su, nažalost zadesile porodične tragedje, ali, po rečima njenog zeta, najteže je podnela gubitak majke.

Izvor: Blic.rs

FacebookViberMessengerWhatsApp