ZBOG OVE PREPREKE SU SE RASTALI: Evo šta je tada razdvojilo NAJSKLADNIJI PAR ESTRADE, Bilju i Acu

4

Problemi u braku Bilje i Ace

Biljana Jevtić i Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih estradnih parova.

Više od tri decenije folk pevačica i pevač žive pod istim krovom, a za sve to vreme nije se moglo čuti apsolutno ništa ružno niti intrigantno vezano za njiihov odnos.

Uvek uljudni u javnosti, dosledni sebi i suzdržani Aca i Bilja uspeli su da svoju intimu sačuvaju od medija.

Zahvaljujući oprezu kojem su oboje bili skloni i nepisanim pravilima koja su sami utvrdili, emotivni partneri skrili su probleme u braku koji su u neko doba nastupili.

Bračna kriza Biljane Jevtić i Ace Ilića pretila je da par razdvoji nekoliko puta, ipak čini se da će oboje zauvek zapamtiti izazove s početka veze.

O čemu se tačno radi ispričao je za medije nedavno muzičar:

– Počeli smo da se zabavljamo 1986. godine u januaru. Bio je hladan i snežan januar, a ona je došla iz Amerike u lepoj bundi. Imali smo jednu prepreku u svemu tome, morao sam da idem u vojsku. Sve su to bili izazovi koje je trebalo da preskočimo, ali uspeli smo.

– Ponosan sam da samog sebe, jer me moja muška intuicija nije prevarila i da je ona žena sa kojom mogu da provedem život – kazao je Aca, pa dodao da upravo zbog čvrstog temelja koji su on i Bilja na početku zabavljanja izgradili kasnije u životu i braku ništa u tolikoj meri nije moglo da ih poljulja.

Bračna kriza Biljane Jevtić i Ace Ilića kakvog god inteziteta kasnije da je bila, rešavala se razgovorom i iza četiri zida folk umetnika koji su ponosni roditelji sina Ivana studenta prava.

izvor: (story.rs/espreso.co.rs)

Sponsored Links: