ŽENA KOJU SU GURNULI SA TERASE U OHRIDU PREMINULA NAKON 12 DANA BORBE ZA ŽIVOT! Komšije otkrile detalje UŽASA

1

Žena (39) koja je gurnuta sa terase na trećem spratu jedne zgrade u Ohridu, umrla je u bolnici posle 12 dana borbe za život

Ministarstvo unutrašnjih poslova podnelo je krivičnu prijavu protiv muškarca (32) iz Ohrida, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo “ubistvo u pokušaju”, kao i protiv 21-godišnjaka takođe iz Ohrida, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršeno krivično delo pomaganje u pokušaju ubistva.

Žena je gurnuta sa terase na trećem spratu zgrade u Ohridu 8. marta usred bela dana, oko 11.30 sati.

Stanovnici zgrade u kojoj je došlo do tragedije rekli su da je svađa prethodila tragičnom događaju.

Oni su govorili pod uslovom anonimnosti iz straha za svoju bezbednost, i rekli su da je vlasnik (21) stana, sa čije terase je gurnuta žena, od ranije poznat policiji.

“Bio je u zatvoru zbog droge, nedavno se vratio, a ovde stalno dolaze sumnjivi ljudi. Plašimo se da izađemo u javnost, ali smo svi potreseni. Ovde nije bezbedno živeti, krađe, svađe, dolaze svakakvi, narkomani. Žena koja je bačena sa terase ne živi ovde”, objasnile su komšije.

Žrtva je poreklom iz Skoplja, ali je neko vreme živela u Ohridu, gde je došla u potragu za boljim životom.

Kažu da se družila sa osobama koje su sada osumnjičene za krivična dela ubistvo u pokušaju i pomaganje i podržavanje.

Nije imala dece, niti stalnog zaposlenja.

Nakon pada sa terase odvedena je u bolnicu sa teškim povredama, odakle je prebačena u generalnu bolnicu u Ohridu. Nažalost, preminula je nakon 12 dana borbe za život.

Dvojica osumnjičenih uhapšena su su ubrzo nakon tragedije.

Izvor: Telegraf.rs/Espreso.co.rs