ŽENA LEPOG MIĆE JE ODUVEK BILA MISTERIJA ZA SRBE: Isplivala ISTINA O NJIHOVOM ODNOSU, a ovako Sneža IZGLEDA

240

Malo ko ju je ikad video

Pevač Lepi Mića, koji je jedan od najpoznatijih rijaliti igrača u domaćim rijalitijima, trenutno boravi u “Zadruzi”, a dogovorio se sa suprugom da se ona ne pojavljuje u javnosti i ne komentariše ništa vezano za njega.

Ipak, on je nekako uspeo da sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, pa smo samo upoznali njegovu ćerku Saru, koja je tek od očevog ulaska u “Zadrugu” odlučila da da izjavu za domaće medije, dok je njegova žena Snežana ostala nepoznata javnosti.

Kako je upravo Sara otkrila, to što Snežana ne dolazi da gostuje u emisijama i to što ne daje izjave za medije zapravo je deo dogovora između njenih roditelja.

– Moja majka se ne pojavljuje po medijima i ima takav dogovor sa mojim ocem. Ona se slaže sa tim da on uđe u rijaliti ako želi i da se bavi time, ali pod uslovom da se ona ne eksponira u medijima. Ona njega naravno podržava i prati rijaliti, ne može a da se ne nervira, a njemu uvek kaže svoje mišljenje – otkrila je Sara u jednom intervjuu za Pink

Lepi Mića otvorio je dušu zadrugarima, pa otkrio kako je počela njegova karijera i sa kakvim se problemima susretao tokom prvih dana.

– Došao mi je jedan basista i rekao mi je da je čio da razvaljujem, pozvao me da radim sa njim. To je bilo fino, ali nije bilo para. On je mene naučio kako se ponaša, da se ne okreću leđa gostima i neke cake. Krenuo sam na turneje, ali nije bilo para, od toga nema ‘leba. Onda sam dobio poziv za Nemačku, ja dolazim na posao, puna kafana gde sam radio, pozdravim se sa ljudima. Treba da se spakujem, ali sam rekao da ne idem. Tu je nastala svađa, ali ja nisam hteo da idem. Kaže mi on: Je l’ si ti normalan? Ja sam se tada zabavljao sa Snežom, ušao sam neke u godine, želeo sam da se ženim. Uzeo bih ja pare, ali onda bih sve ovde izgubio. On je bio ljut na mene, rekao sam mu da ću mu i vizu platiti. A on mi je hvalio Grka koji je bio vlasnik kafane te – rekao je Mića i nastavio:

– Ja sam uvek imao ljude koji su bili vrsni muzičari, Halid, Perica Simonović. Ja sam uvek radio pošteno, ali sam dizao posao. Moja cena je uvek opstala ista, nisam se prodao, nikada. Pevaci se malo uzvezde, pa onda dižu cenu, a ja sam smatrao da su svi zamenljivi. Ona sam snimio pesmu, Halidu, Bešliću i meni su snimali pesmu. Nakon toga je izbio rat – rekao je Mića.

– Kada si počeo da snimaš pesme? Gde si bio tokom rata? – upitao je Miljan.

– Malo u Sarajevu, malo u Beogradu. Bilo je dosta pesama, ali tada nije bilo jutjuba, pa nisam mogao da sačivam neke pesme. Ja sam imao pesmu o Mostaru i Bosni, o mom zavičaju. Ta pesma postoji, ali se ljudi međusobno svađaju kome sam ih posvetio – rekao je Mića.

izvor: (espreso.co.rs)