Tajler Dašukevič (28) shvatila je da se nešto čudno dešava jer su se njeni psi čudno ponašali dok su se igrali u bašti

Sponsored Links:

Žena iz Konektikata u SAD bila je šokirana kada je ispod terase u bašti svoje porodične kuće otkrila medveda koji hibernira.

Tajler Dašukevič (28) shvatila je da se nešto čudno dešava jer su se njeni psi čudno ponašali dok su se igrali u bašti. Prvo je pomislila da su psi nanjušili manju životinju, poput veverice, ali kada je pogledala ispod terase, videla je nešto mnogo opasnije.

– Psi su bili uplašeni i gledali su prema terasi. Mislio sam da je u pitanju zec, veverica ili neka slična životinja. Bila sam šokirana, mislila sam da je mali medved, ali je bio zaista veliki – rekla je Tajler, a njen brat je tada zavirio ispod terase i video uljeza, piše Miror.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Porodica je kontaktirala Odeljenje za energetiku i zaštitu životne sredine Konektikata u nadi da će dobiti pomoć. Preporučili su da se medved poliva toplom vodom ili da prave buku kako bi ga uplašili.

Međutim, Tajler, koja živi sa četvorogodišnjom ćerkom, ignorisala je taj savet i odlučila da ne uznemirava životinju i da medveda pusti da leži ispod terase.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

– Biće tamo sigurno tri meseca. Nikada nisam čula da medved spava ispod nečije terase. Dobro je što je hladno, pa se baš i ne igramo napolju, ali ne puštam ćerku blizu terase – rekla je ona.

izvor: (vecernji.hr/espreso.co.rs)