NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA: Usvojili tek rođenu bebu! Kada je otac video njenu majku, nije verovao svojim očima! (VIDEO)

866

Kada je Volt imao 10 godina, zamišljao je svoje dete, tačnije svoju buduću ćerku. Tačno je mogao da vidi njene crte lica i čak planirao da joj da ime Kloi. U isto vreme je u svom komšiluku upoznao devojčicu po imenu Eni.

Ubrzo su postali dobri prijatelji. Kako su odrastali, postajali su sve bliži i vremenom se zaljubili. Kada su dovoljno odrasli razmišljali su o braku i osnivanju porodice.

Četiri godine su se borili sa neplodnošću, ali nisu gubili nadu. Molili su se Bogu da dobiju ćerku. Ali, svi pokušaji su bili bezuspešni. Nakon svega su se odlučili za usvajanje.

Jednog dana Eni je od agencije za usvajanje dobila mejl da im je dostupna jedna devojčica. Majka ju je tek rodila i dala na usvajanje.

Volt i Eni još uvek nisu bili svesni. Da li ih je sudbina konačno dovela do njihove Kloi o kojoj su maštali svih ovih godina? Možda Kloi i nije trebalo da bude „njihova“ beba, već ova.

Sve je bilo uzbudljivo i radosno, dok nisu posetili dom majke koja je rodila devojčicu i otkrili nešto zadivljujuće – žena je izgledala kao odrasla Kloi koju je Volt zamišljao skoro celog života.

POGLEDAJTE VIDEO:

(Izvor: Stil.kurir.rs/virealno.com)