POLICIJA DOVELA UB*CU DANKE U KUĆU DRAGIJEVIĆA: Sproveli ga sa lisicama, evo šta se dešava u Zlotu

5

POTRAGA za telom ubijene dvogodišnje Danke Ilić iz Bora nastavlja se danas proverom više lokacija u borskom kraju, a policija je uvela jednog od osumnjičenih u dvorište porodice Dejana Dragijevića, jednog od osumnjičenih za ubistvo deteta.

Kako se sumnja u pitanju je Dejan Dragijević, koji je na saslušanju priznao da je zadavio malu devojčicu, a potom telo bacio na deponiju.

Nakon što se zadržao desetak minuta, u pratnji policije osumnjičeni je napustio porodičnu kuću Dragijevića u Zlotu.

Podsetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević su kolege iz JKP Vodovod i oni su 26. marta devojčicu udarili službenim vozilom, a potom istim njeno telo odvezli na deponiju gde su ga prvobitno bacili. Potraga traje od prekjuče, a ispituje se i pretražuje da li je ono prebačeno sa tog mesta.

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić saslušani su sinoć u tužilaštvu, a tom pirilikom jedan od osumnjičenih je priznao zločin, dok se drugi branio ćutanjem.

– Osumnjičena lica su saslušana u tužilaštvu, kojom prilikom je D.D. u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, dok se J.S. branio ćutanjem – navodi se iz Tužilaštva.

Na predlog tužilaštva, sudija za prethodno postupak Višeg suda u Zaječaru osumnjičenima je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Izvor: Novosti.rs