SEKA ALEKSIĆ I DUŠKO TOŠIĆ OBJAVILI ISTU FOTKU I SADA JE SVE JASNO: Karleuša će da IZLUDI od besa!

7586

Iako i ona sada uživa u plodovima svog rada, Seka nikada nije krila da je odrastala u siromaštvu, te je skromnost nešto što je ostalo i danas

Jelena Karleuša nedavno je šokirala javnost kada je na svom Instagramu dala saopštenje u kojem je otkrila da se razvodi od Duška Tošića posle 14 godina braka.

O tome koliko je Tošić prizemna i vredna osoba, naširoko se priča već godinama, a nedavno se na mrežama pojavila i fotografija nekadašnjeg fudbalera iz mlađih dana, koja to i dokazuje. Iako je u svojoj karijeri stekao ogroman novac, Duško se nikada nije stideo toga što je dete sa sela.

Njegova fotografija sa traktorom oduševila je sve, a Tošić je pokazao koliko ga slava i bogatstvo nisu promenili.

I pevačica Seka Aleksić, inače nekadašnja prijateljica Jelene Karleuše, važi za vrlo skromnu i prizemnu osobu sa domaće javne scene.

Iako i ona sada uživa u plodovima svog rada, Seka nikada nije krila da je odrastala u siromaštvu, te je skromnost nešto što je ostalo i danas.

Aleksićeva je takođe pozirala na traktoru, kao i bivši Karleušin muž, a iako je fotografija prikupila mnoštvo lajkova, mnogi su ovaj Sekin potez protumačili kao provokaciju usmerenu ka Jeleni.

izvor: (espreso.co.rs)