STIGLA IH BOŽJA PRAVDA: Njen muž je uništio na hiljade ljudi! Kada su bili na verhuncu moći I stigla ih je najgora kazna (VIDEO)

2

Berni Madof zloglasni je američki preduzetnik i najveći finansijski prevarant na svetu. Upravljao je piramidalnom šemom vrednom 18 milijardi dolara i osuđen je zbog toga na 150 godina zatvora.

Međutim, i njegova supruga je osetila posledice Bernijevih finansijskih manipulacija. Rut Madof izgubila je novac, status u društvu, ali još važnije, izgubila je i dvojicu sinova otkako je Madof priznao prevaru krajem 2008. godine. Stariji sin Mark počinio je samoubistvo 2010. godine, a mlađi Edrju umro je od raka 2014. godine.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Ovih dana ona živi dosta povučeno u gradiću od oko 6.000 stanovnika u Konektikatu.Skoro svi znaju ko je ona, ali svi je ostavljaju na miru.

„I ona ima pravo na privatnost. Zašto je ne pustite na miru“, oštro je kritikovala jedna gospođa fotografa „Njujork posta“ kada je pokušao da uslika Rut Madof.

Nekada je ona redovno ostavljala stotine dolara najskupljim frizerima u Njujorku, često je odlazila na manikir i pedikir, a bila je i rado viđen gost kod brojnih kozmetičarki. Međutim, sve se promenilo.

Sada je češće možete videti u šetnji lokalnim plažama. Njene nove prijateljice su gospođe koje se bave izradom i prodajom ručnih radova, gospođe koje ne troše vreme ni novac na ulepšavanje.“Da ne žive u Old Grinviču rekli biste da su beskućnice.

Rut provodi jako puno vremena sa njima“, ispričala je jedna komšinica. Na prvi pogled se može učiniti da je nova zajednica prihvatila, ipak postoje brojne sumnje.

„Ne verujem u tu priču da nije znala ništa i da joj je bilo teško. Nije je zateklo ni pola nevolja kakve su zatekle ljude zbog njenog supruga. Ljudi su zbog Madofovih počinili samoubistva.

Kako možete deliti krevet sa nekim toliko godina i da ne znate šta on radi“, ispričao je vlasnik jednog dućana u Old Grinviču.

Rut je bila udata za Bernija dugih šest decenija, od svoje osamnaeste godine. Čak i nakon što je on osuđen na zatvorsku kaznu, pokušavala je da održava dobre odnose.

Redovno ga je posećivala u zatvoru, ali sve je to prestalo nakon što je sin Endrju postavio ultimatum. Ili će nastaviti da posećuje oca ili će nastaviti da posećuje sina i dve unuke. Ona je odabrala sina, ali nekoliko godina kasnije ga je izgubila.

(Izvor: Kurir.rs/Express.hr)

Sponsored Links: