SUMNJA SE DA JE DANKA OVDE! Ispred kuće nestale devojčice kordon policije, evo šta se pretražuje!

2

Ovde ima dosta rupa koje su doboke između jednog i dva metra, kaže komšija i navodi da su se one sada napunile vodom.

26.marta oko 13.45 u Banjskom polju kod Bora nestala je dvogodišnja Danka Ilić.

Prema tvrdnjama majke, dok je drugom detetu davala vodu izgubila je ćerku iz vida i od tada od nje nema ni traga ni glasa.

U potragu za devojčicom odmah se uključila policija, vatrogasci, ali i brojni građani koji su se preko društvenih mreža spontano okupili.

Prilaz kući trenutno čuva kordon policije, a na putu se nalazi veliki broj ljudi.Trenutno Banjsko polje i okolinu nadleću helikopteri.

– Oko kuće Ilića nalazi se nekoliko rupa. Ovde ima dosta rupa koje su doboke između jednog i dva metra. Te rupe su se napunile podzemnim vodama. Trenutno se motkama proverava da li je devojčica možda upala u neku od njih. Za sada u njima nismo ništa pronašli – rekao je jedan od komšija za Telegraf.

U potragu su se uključili i termovizijski dronovi, kao i psi tragači.

U Banjskom polju nešto pre 22 časa počela je da pada jaka kiša, a koliko cela situacija može da utiče po dvogodišnje dete pročitajte ovde.

Kako se saznaje, porodica nestale devojčice Danke Ilić nije iz Banjskog polja, već su tu došli kod roditelja.

Majka je odmah po nestanku rekla da devojčica n priča.

– Dete je na sebi imalo ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu. Odaziva se na ime, ali ona je još mala, ona još ne priča. Javili su se ljudi da je viđena kod neke zgrade, ali nije tu – rekla je majka.

Izvor:Republika.rs