SVI SU BRUJALI O DIVNI DNK, A SADA JE NE BI PREPOZNALI: Da li je moguće da se ŽENA ovoliko PROMENI?

1124

Mnogi nisu znali šta se dešavalo kasnije sa popularnim parom, a nedavno se na društvenoj mreži TikTok pojavio njihov zajednički snimak.

Divna Milanović, poznatija kao Divna DNK i njen partner Marko Kocić su privukli pažnju javnosti učešćem upravo u emisiji “DNK”, a potom i kratkim zadržavanjem u rijalitiju “Zadruga”.

Njih je javnost prvo upoznala putem emisije “DNK”, u kojoj je rađen test kojim je potvrđeno da je Marko otac devojčice koju je rodila Divna – “jer ga varala ali dok je bila trudna, kao osvetu jer je on varao nju”.

Oni su zatim ušli u Zadrugu i postali pravi hit!

Svakodnevno smo gledali ovaj par na televiziji, a mnoge situacije su gledaoce dovele do suza.

Mnogi nisu znali šta se dešavalo kasnije sa popularnim parom, a nedavno se na društvenoj mreži TikTok pojavio njihov zajednički snimak.

Divan i dalje ima problem sa kičmom, a jedina vidljiva promena na njoj je to što je izvukla pramenove na kosi, pa polako postaje plavuša.

Prva vidljiva promena jeste da je Divna izvukla pramenove, pa polako prelazi u tabor plavuša. Ipak, mada su mnogi pričali o njenoj operaciji kičme, ona je pre par meseci istakla da još uvek nije imala tu proceduru.

Podsetimo, Divni je Soraja Vučelić obećala operaciju kičme, a Divna je tada istakla da je presrećna i da se nada da će do toga doći.

Međutim, do toga još uvek nije došlo.

izvor: (espreso.co.rs)

Sponsored Links: