U TOKU VENČANJA MLADOŽENJA GADNO PONIZIO MLADU: Zbog SRAMOTE koju je uradio, razvela se posle 48 sati braka

1

Venčanje je jedan od najlepših trenutaka u životu budućeg bračnog para, barem bi trebalo da bude

Međutim, nekad se dogode stvari koje okončaju brak i pre nego što on praktično počne. Ispovest jedne neveste koja je odlučila da se razvede od muža posle samo 48 sati od venčanja uzburkala je internet.

Poniženje na svadbi

Kako je ispričala u iskrenoj ispovesti, njen najlepši dan pretvorio se u pakao sve zahvaljujući njenom sada već bivšem mužu. Prema njenim rečima, Džek nikada nije znao da postavi granicu između šale i poniženja, a ono što joj je priredio na dan venčanja nije mogla ni da nasluti.

– Uoči našeg venčanja danima je gledao šajive snimke na internetu. Rekla sam mu da ni ne pomišlja da napravi neku glupost jer ću se ozbiljno naljutiti i ostaviti ga bez razmišljanja. On je tvrdio da to radi iz čiste zabave i da mu ne pada na pamet da uništi naš najlepši dan – počela je svoju ispovest ova nevesta.

Dan venčanja je stigao i, kako se činilo, Džek je poslušao svoju ženu. Sve je bilo u redu dok nije došao trenutak da mladenci iseku svadbenu tortu.

– Oboje smo stajali uzbuđeni pored prelepe torte dok su svi gledali u nas. Fotograf je non stop slikao i ja sam uzela u ruke nož kako bih isekla prvo parče. U jednom trenutku samo sam osetila njegovu šaku na potiljku i snažno me je gurnuo ka torti. Moje lice je završilo i mladenačkoj torti. Bila sam potpuno šokirana dok sam ga gledala kako se smeje iz sveg glasa. Fotograf nas je slikao, a on je bez imalo stida uzviknuo:”Ovo će biti naša slika s venčanja!” – nastavila je svoju ispovest ova žena.

Prema njenim rečima, nikad u životu se nije osetila toliko poniženom dok su joj se svatovi smejali u lice. – Sve je bilo uništeno, moja šminka, venčanica… Svi u prostoriji su se smejali, a moj suprug je bio najglasniji od svih. Želela sam da zaplačem od muke i poniženja dok sam pokušavala da skinem šlag dok mi se muž smejao u lice. Okrenula sam se i ošamarila ga iz sve snage, nakon čega sam uplakana istrčala iz sale – prisetila se ona.

Prema njenim rečima otišla je u kupatilo gde je pokušala koliko toliko da se dovede u red gorko plačući zbog svega. Na vrata je pokucao brat njenog muža koji je čuo kako plače.

– Nije prošlo mnogo, čula sam neku buku ispred vrata. Brat mog muža Frenk čekao me je ispred vrata zajedno sa mojim suprugom koji se tresao i nije mogao da me pogleda u oči. Frenk mu je strogim glasom kazao da me pogleda pravo u oči i izvini se za sve što mi je uradio, što je moj suprug i uradio. Frenk je kipteo od besa, nikad ga nisam videla takvog i shvatila sam da se moj muž plaši svog brata – ispričala je ova nevesta.

Dva dana nakon venčanja odlučila je da se razvede od muža. Kad mu je saopštila svoju odluku gledao je zapanjeno.

– Uporno je ponavljao da je sve bila samo šala, da je glupo da se razvodimo zbog toga ali sam ja ostala pri svojoj odluci. Njegova porodica me je osuđivala, svi osim Frenka koji je i ovog puta bio na mojoj strani i podržao me da okončam kratkoročni brak sa njegovim neozbiljnim bratom koji je jednim potezom sve upropastio – zaključila je ova nevesta.

Izvor: Srecna.republika.rs/Espreso.co.rs

Sponsored Links: